STUDIO

JACK INK - Tattoo & Body Piercing, este un salon profesional de Tatuaje si Body Piercing situat in Bucuresti, Sector 3, strada Baba Novac nr. 16, bl. 23, scara 4, Parter. Modelele sunt personalizate de artisti pentru fiecare client in parte iar preturile sunt accesibile tuturor. Se lucreaza cu aparatura de cea mai buna calitate, tusurile folosite sunt testate dermatologic si certificate CE conform Standardelor Europene, iar mediul de lucru este unul curat si steril. In studioul nostru, veti gasi profesionisti care va vor ajuta sa alegeti tematica si modelul indiferent de tatuajul dorit: black&gray, color, realistic, old-school sau new-school.Este foarte important de stiut ca alegerea salonului de tatuaje poate aduce o mare bucurie sau poate fi rezultatului unui esec datorita neinspiratiei de a alege salonul potrivit.

Tatuajul poate inseamna o pata de culoare pe piele, o arta sau un rezultat nedorit. Este important ca inaintea alegerii salonului de tatuaje si body piercing sa va asigurti ca acesta este un salon autorizat, ca detine avizul de functionare, respecta toate normele de igiena impuse de directia de sanatate publica si nu in ultimul rand sa va uitati peste portofoliul artistiilor, sau sa cereti informatii despre acestia in caz ca nu gasiti portofoliul lor pe site.

" IN ART WE TRUST "

Salon Tatuaje Bucuresti, Salon Body Piercing, Tatuaje Bucuresti, Salon Tatuaje Sector 3, Preturi Tatuaje, Salon Tatuaje, Piercing Bucuresti

www.jacktattoos.com

tel.  0721038779

 

 STUDIO
"; "; "; "; "; "; "; ";